Hozzávalók:
- 8 db vöröshagyma
- 50 dkg füstölt kolbász
- 50 dkg füstölt szalonna
- 1 l paradicsomlé
- 1 kk bors
- 1 kk só
Elkészítése:
1. Az 50 dkg szalonnát vastagabb szeletekre vágom, majd 1-2 centiméternyire a bőréig bevagdosom. A 8 db vöröshagymát félbevágom és felszeletelem. Az 50 dkg kolbászt 1 cm vastag karikákra szeletelem.
2. A szalonnát megsütöm, majd hozzáadom a vöröshagymát és addig sütöm, amíg puha nem lesz.
3. Hozzáadom a karikára vágott kolbászt is és ezt is megsütöm benne.
4. Amikor a kolbász is megsült felöntöm a paradicsomlével, majd izlés szerint sózom és borsozom.
5. Addig főzöm, amíg sűrű nem lesz a szaftja.
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause