Stephen Cause - Ha éhes vagy...

Stephen Cause - Ha éhes vagy...

TOROSKÁPOSZTA

2014. szeptember 03. - Kosh Naranek

IMG_20140930_144448b.jpg
 Hozzávalók:

  • 2 kg sertés comb
  • 5 kg savanyított káposzta
  • 1 ek Gyros fűszerkeverék
  • 1 ek Sertéssült fűszerkeverék
  • 1 ek Sültkrumpli fűszersó
  • 1 ek őrölt kömény
  • 10 dkg ételízesítő
  • 1 tk majoranna
  • 10 db babérlevél
  • 1 ek őrölt bors
  • 10 dkg édesnemes fűszerpaprika
  • 5 dl olaj
  • 12 db vöröshagyma
  • 1 fej fokhagyma
  • 2 db TV paprika
  • 2 db paradicsom

Elkészítése:

1. Az 5 kg savanyított káposztát jól kicsavarjuk a nedvességtől és szűrőbe helyezzük lecsöpögni.

2. A 12 db vöröshagymát és az 1 fej fokhagymát felaprítjuk, majd 5 dl olajon megdinszteljük. Ha elkészült, hozzáadjuk a 10 dkg őrölt fűszerpaprikát /jól elkeverjük/, majd az 1 ek Gyros fűszerkeveréket, az 1 ek Sülthús fűszerkeveréket, az 1 ek Sültkrumpli fűszersót, 2 db apróra vágot TV paprikát, 2 db felszeletelt paradicsomot, 1 ek őrölt borsot, 10 db babérlevelet, 1 tk majorannát, 10 dkg ételízesítőt és 2 dl vizet. Jól elkeverjük!

3. Hozzáadjuk a 2 kg kockákra vágott serés combot, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Az egészet mély tepsibe helyezzük és 180 fokon, sütőben elkészítjük a pörköltet.

4. Miután a pörkölt elkészült, hozzáadjuk az 5 kg savanyított káposztát, jól elkeverjük és 20 perc alatt összeérleljük a 180 fokos sütőben!

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

A bejegyzés trackback címe:

https://etelotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr286665159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása